Použité suroviny receptu Čtyři druhy vepřového pečené v zelí:
2-3 balení kysaného zelí
| 1 kg vepřové kýty
| 1 kg krkovice
| 0,5 kg vepřového boku
| 3 ks paprikové klobásy
| 2 ks cibule
| dle chuti: kmín, mletá paprika, peř a sůl
Postup přípravy receptu Čtyři druhy vepřového pečené v zelí:
Maso nakrájíme na kostky i klobásu. Na sádle zpěníme cibuli, orestujeme maso a klobásu. Dáme na plech a smícháme se zelím, které propláchneme vodou. Vše dochutíme kořením a pečeme za občasného podlévání do změknutí masa. Podáváme s chlebem, výborné k pivu a vínu.
Fotky receptu Čtyři druhy vepřového pečené v zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!