Postup přípravy receptu Cuketové carpaccio s lososem:
Cuketu omyjeme a zbavíme zbytků stopky. Cuketu nakrájíme po délce na stejnoměrné plátky. Uvedeme do varu dostatečné množství osolené vody a plátky cuket v ní asi minutu povaříme. Potom je dáme okapat. Plátky osušíme kuchynským papírem. Osolíme po obou stranách a rozložíme vedle sebe na talíře. Aceto balsamico promícháme v malé misce s hořčicí, solí a pepřem, potom vyšleháme metlou na sníh olivový olej, aby vznikla krémovitá marináda. Česnek prolisujeme do marinády a promícháme. Marinádu stejnoměrně rozdělíme na rozložené plátky cuket a přikryté necháme asi 30 minut marinovat v ledničce. Plátky lososa rozdělíme na marinovanou cuketu a ozdobíme listy bazalky.
Fotky receptu Cuketové carpaccio s lososem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!