250 g hladké mouky
| 250 g měkkého tvarohu
| 2 ks žloutky
| 1 ks máslo
| 20 g droždí
| 1 ks vanilkový cukr
| mléko, olej
Postup přípravy receptu Cukrářské rohlíčky :
Do rozetřeného tvarohu přidáme několik lžic mléka, do kterého jsme rozdrobili droždí, žloutky, 2-3 lžíce změklého másla a přesátou mouku. Vypracujeme těsto a necháme 2 hodiny kynout. Rozválíme tenký plát a nakrájíme na menší trojúhelníčky a ty od široké základny svineme do rohlíčků a ty necháme chvíli kynout. Rohlíčky smažíme v rozpáleném oleji a teplé obalíme v cukru.
Fotky receptu Cukrářské rohlíčky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!