Použité suroviny receptu Cukroví s kandovaným ovocem :
230 g hl. mouka
| 60 g moučkový cukr
| 60 g mletých ořechů
| 50 g kandované ovoce
| 160 g rostlinného tuku
| 2 ks žloutky
| citronová a čokoládová poleva
Postup přípravy receptu Cukroví s kandovaným ovocem :
1. Na vál prosijeme mouku a přimícháme cukr, ořechy, tuk nakrájený na kousky a namleté kandované ovoce. Vše dobře promícháme a vypracujeme v hladké těsto. Zabalíme do fólie a necháme v lednici odpočinout. Z těsta vyválíme 3 mm silný plát a formičkami z něj vykrajujeme různé tvary. Přendáme je na pečicím papírem vyložený plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.
2. Vychladlé je zdobíme citronovou polevou a čokoládou, kterou jsme rozpustili ve vodní lázni a nechali částečně vychladnout. Citronová poleva: do malé mističky vymačkáme šťávu z jednoho citronu a postupně vmícháváme moučkový cukr.
Fotky receptu Cukroví s kandovaným ovocem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!