Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kalvados:
4 ks sušených jablek
| 3 lžíce Kalvadosu
| 200 ml šlehačky
| 250 g hořké čokolády
| 100 g másla
| neslané pistácie na ozdobení
Postup přípravy receptu Kalvados:
Sušená jablka jemně pokrájejte a zalijte kalvadosem. Nechte 3-4 hodiny odstát. Šlehačku uveďte do varu, stáhněte a za stálého míchání v ní rozpusťte nalámanou čokoládu a máslo. Odstavte a ochlaďte. Ušlehejte krém, vmíchejte jablka s kalvadosem. Hmotou naplňte sáček s širší násadkou a nastříkejte do kornoutku. Ozdobte pistáciemi.
Fotky receptu Kalvados:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!