Pudink uvařte obvyklým způsobem, trochu víc oslaďte. Do změklého másla všlehejte vychladlý pudink až vznikne krém. Pokud se krém zdá být světlý, vmíchejte do něho trochu kakaového prášku. Připravte si pečící papír nebo alobal. Sušenky promazávejte silnou vrstvou krému a skládejte jednu vedle druhé do řady. Posypte strouhaným kokosem, zabalte do papíru nebo alobalu a dejte do ledničky ztuhnout. Před podáváním krájejte šikmo (začněte od rožku) asi 1-1,5 cm silné plátky. Budou pěkně černo-bíle pruhované. Uchovávejte v chladničce.
Tip: místo čokoládového pudinku můžete použít nugátový nebo mandlový. V takovém případě se více hodí posypávat mletými ořechy nebo mandlemi.
Fotky receptu Zebra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!