Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Curyšské telecí maso

fotka Curyšské telecí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Curyšské telecí maso:

1 cibule  | 300 g žampiónů  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce hladké mouky  | 4 lžíce oleje  | 600 g telecí kýty, nakrájené na kousky  | 1/8 l bílého vína  | 200 g smetany  |  špetka soli  | 2x na špičku nože bílého pepře  | 1 lžíce nasekaných bylinek

Postup přípravy receptu Curyšské telecí maso:

Očištěnou cibuli a žampióny nakrájíme. Maso smícháme s moukou. Olej zahřejeme a v malých dávkách v něm postupňě opékáme maso, potom ho dáme na sítko, položené na misce. Cibuli necháme zesklovatět, přidáme žampióny a opékáme. Přimícháme víno, smetanu a máslo s moukou za stálého míchání rozpustíme v této směsi. Vše dohromady chvíli povaříme a ochutíme solí a pepřem. Maso se šťávou přimícháme k žampiónům a ještě jednou dohromady ohřejeme. Podáváme posypané bylinkami.


Fotky receptu Curyšské telecí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Curyšské telecí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !