Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Curyšské telecí nudličky

fotka Curyšské telecí nudličky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Curyšské telecí nudličky:

4 ks telecích řízků  | 500 g žampionů  | 4 ks šalotky  | 2 lžíce oleje  | 40 g másla  | 125 ml suchého bílého vína  | 125 ml masového vývaru  | 200 ml smetany ke šlehání  | 1/2 svazku petrželky  |  sůl a pepř podle chuti

Postup přípravy receptu Curyšské telecí nudličky:

Řízky nakrájíme přes vlákno na asi 1 cm široké nudličky. Osolíme a opepříme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Šalotku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem. Přidáme nudličky masa, mícháme a prudce opékáme 3-4 minuty. Maso vyjmeme z pánve děrovanou sběračkou a uchováme horké. Přidáme a rozehřejeme zbývající máslo. Nejprve necháme zesklovatět šalotku. Potom vložíme žampiony, mícháme a prudce opékáme, až zhnědnou. Osolíme, opepříme a přidáme k nudličkám. Z uvolněné pánve slijeme tuk a připečeniny rozředíme bílým vínem. Přilijeme vývar a smetanu a vaříme do zhoustnutí. Pak přimícháme maso se žampiony a prohřejeme. Curyšské telecí nudličky podáváme posypané sekanou petrželkou.


Fotky receptu Curyšské telecí nudličky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Curyšské telecí nudličky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !