Postup přípravy receptu Ďábelská roštěná:
Roštěnky očistíme, okrájíme krajové blány a větší množství tuku. Okraje nařízneme, aby se při grilování roštěná nekroutila, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Necháme v chladnu 1 hodinu odpočinout. Na pánvičku nebo rendlík dáme olej a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, zpěníme, přidáme na nudličky krájené kapie, na plátky krájené okurky, papriku, rajský protlak, česnek, hořčici, sůl, pepř a vše podusíme až okurky změknou. Roštěnou grilujeme 5-6 minut po každé straně. Hotovou roštěnou mírně postříkáme worcestrem a překryjeme připravenou zeleninovou směsí. Tuto směs mírně přelijeme tatarskou omáčkou na kterou položíme trochu strouhaného křenu. Podáváme s hranolkami.