Použité suroviny receptu Ďábelská vejce na topinkách:
1 cibule
| 2 stroužky česneku
| dle chuti: ostrý kečup
| dle chuti: pažitka
| dle potřeby: olej
| 4 vejce
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: strouhaný sýr
| dle potřeby: starší chléb na topinky
Postup přípravy receptu Ďábelská vejce na topinkách:
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme kečup a chvíli společně podusíme. Odstavíme. Na jiné pánvi uděláme klasická míchaná ne moc tuhá vejce, přihodíme do pánve s kečupovou směsí a společně chvíli mícháme na plameni. Po odstavení vmícháme větší množství čerstvé pažitky. Touto míšeninou natíráme nasucho opečené plátky chleba a sypeme sýrem.
Fotky receptu Ďábelská vejce na topinkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!