Postup přípravy receptu Ďábelská vepřová směs v bramboráku :
Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme hladkou mouku, majoránku, trochu mléka, vejce, sůl, pepř a rozetřený česnek. Vše důkladně promícháme a připravíme si těsto, z kterého na pánvičce s rozpáleným olejem pečeme bramboráky. Dbáme na to, aby nebyly zbytečně moc silné. Vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v solamylu. Na rozpáleném oleji obalené nudličky zprudka osmahneme, přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, na proužky nakrájenou zelenou papriku, pokrájený pórek a nadrobno posekaný česnek. Vše orestujeme a přidáme sójovou omáčku, worcesterovou omáčku, červené víno a chilli a důkladně povaříme. Podle potřeby dochutíme pepřem a solí. Hotovou ďábelskou vepřovou směs dáme na bramborák a bramborák přehneme na půl.