Vložil: | DanaKou |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Dančí filátka po starodávnu:
8 filátek dančí kýty (po 75 g)
| špetka soli
| 1 lžička koření divočina
| na poprášení hladká mouka
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 1 lžička kečupu
| 1,5 lžíce rybízového džemu
| 2-3 lžíce červeného vína
| asi 50 g rozinek
| trochu rumu
Postup přípravy receptu Dančí filátka po starodávnu:
Filátka zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, poprášíme moukou a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme máslo, kečup, rybízový džem, víno, rozinky namočené v rumu, trochu podlijeme a dusíme doměkka.
Fotky receptu Dančí filátka po starodávnu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!