Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dančí ragú

fotka Dančí ragú
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Dančí ragú:

1-1,2 kg zvěřiny z plecka  | 100 g másla  | 100 g slaniny  | 1 ks cibule  | 2 ks mrkve  | 1 ks petržel  | 1/2 ks celeru  | 4-6 kostek cukru  | 2 ks hřebíčky  | 1 ks bobkový list  | 6 + 6 kuliček pepřů a nových koření  | 1/3 l červeného vína  |  vývar  |  citr. šťáva  | 20 g mouky  | 30 g másla

Postup přípravy receptu Dančí ragú:

Zvěřinu pokrájíme na kousky. Na máslo vložíme zeleninu do tlakového hrnce. Přidáme cukr a zasmahneme. Pak teprve přidáme maso, osolené a opepřené. Dančí ragú dusíme 25-45 min. a přidáme koření. Šťávu zahustíme moukou a okyselíme citrónem.


Fotky receptu Dančí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dančí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !