Použité suroviny receptu Debrecínská hovězí pečeně:
80 g slaniny
| 2 cibule
| mletá paprika, kmín
| několik lžic rajčatového protlaku
| 500 g hovězího masa
| vývar
| sůl
| pepř
| 1 debrecínská klobása
Postup přípravy receptu Debrecínská hovězí pečeně:
Na rozškvařené slanině osmahneme jemně pokrájené cibule, přidáme lžíci papriky, kmín a několik lžic rajčatového protlaku. Do tohoto základu vložíme osolené a opepřené maso a za občasného podlévání vývarem pečeme v troubě doměkka. Maso pečeme nejprve pod poklicí, později odkryté. Měkké maso nakrájíme na plátky, přelijeme šťávou a ozdobíme kolečky opečené debrecínské klobásy. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Debrecínská hovězí pečeně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!