Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Debrecínský guláš

fotka Debrecínský guláš
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Debrecínský guláš:

750 g hovězí kližky  | 5 lžic oleje  | 2 (i více) cibule  | 1 lžička sladké mleté papriky  |  vývar  |  sůl  |  pepř  | 2 - 3 rajčata  | 1 lžíce hladké mouky  | 50 g slaniny  | 1 párek

Postup přípravy receptu Debrecínský guláš:

Maso nakrájíme na kostky. Na třech lžících rozehřátého oleje osmahneme na kostky nakrájenou cibuli přidáme sladkou mletou papriku a chvíli zasmahneme. Přidáme maso a po všech stranách je zprudka osmahneme. Když pustí vlastní šťávu, zalejeme vývarem, osolíme, opepříme, přikryjeme a dusíme do měkka. V polovině dušení přidáme oloupaná na kostičky nakrájená rajčata. Během dalšího dušení maso podléváme vývarem podle potřeby. Mezitím si ze zbytku oleje a hladké mouky připravíme nazlátlou jíšku, kterou šťávu z dušení zahustíme. Nakrájíme slaninu na kostičky, vyškvaříme ji, přidáme na kolečka nakrájené párky a osmažíme. Párky se slaninou přidáme k masu.


Fotky receptu Debrecínský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Debrecínský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !