4 ks vepřové řízky
| 4 ks hovězí řízky
| 60 g šunky
| 1 ks cibule
| dle chuti celer,mrkev,petržel
| 2 lžičky hladké mouky
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
Postup přípravy receptu Diplomatické řízky :
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme.
Každý hovězí řízek položíme na polovinu vepřového zároveň s plátkem šunky.
Volnou polovinu vepřového řízku přehneme přes šunku a zachytíme jehlou nebo párátkem.
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme zeleninu a maso.
Podlijeme a dusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, zasmahneme a povaříme.
Diplomatické řízky podáváme s brambory.
Fotky receptu Diplomatické řízky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!