Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Divocí pečení holubi

fotka Divocí pečení holubi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Divocí pečení holubi:

6 ks mladých holubů  | 6 ks plátků slaniny  | 6 ks zrnek pepře  | 4 ks zrnek nového koření  | 1 ks bobkového listu  | 120 g másla  | dle potřeby: zvařinový vývar (z hovězích kostí)  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Divocí pečení holubi:

Připravené, očištěné holuby s odseknutou hlavičkou uvnitř i na povrchu osolíme, křidélka vykloubíme nazad a založíme, stojáčky v kloubu ohneme zpět a zastrčíme ze stehýnka. Potom holuby obalíme slaninou a nití převážeme. V kastrole rozpustíme máslo, do něho vložíme. připravené holuby, přidáme kořením podlijeme vývarem, zakryjeme pokličkou a v troubě dusíme do poloměkka. Pak pokličku odstraníme a holuby dopečeme. Při dušení i pečení holuby obracíme a přeléváme je vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přidáváme vývar. Z měkkých holubů odstraníme nitě, holuby upravíme na nahřátou mísu a přelijeme procezenou šťávou.



Fotky receptu Divocí pečení holubi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Divocí pečení holubi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !