Postup přípravy receptu Divoký králík na belgický způsob:
Sušené švestky a rozinky namočíme na několik hodin do vody, švestky pak vypeckujeme. Každou porci masa řádně prošpikujeme slaninou a vložíme je do nálevu připraveného z vína a octa ochuceného bobkovým listem, tymiánem, solí a pepřem. Maso v něm ponecháme do druhého dne. Pak je vyjmeme, osušíme, na másle mírně opečeme a odložíme stranou.
Ve výpeku osmahneme jemně nakrájenou cibulku a mouku, přilijeme marinádu z masa, dobře povaříme a přecedíme na maso. Přidáme namočené rozinky a švestky a vše dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Před koncem dušení vmícháme rybízovou marmeládu a koňak a dochutíme.
Fotky receptu Divoký králík na belgický způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!