Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem

fotka Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem:

1 menší zelená paprika  |  sůl  | 1 menší žlutá paprika  | 1/2 citronu  | 1 lžíce provensálského koření  | 4 lžíce koňaku  | 1 střik tabasca  | 2 lžíce oleje  | 120 g anglické slaniny  | 300 g krůtích prsíček  | 300 g pštrosího masa (steaky)

Postup přípravy receptu Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem:

Maso jsme nakrájeli na kostky 3-4 cm velké. Slaninu nakrájeli na silnější plátky, papriku jsme nakrájeli na stejně velké kostky. Z oleje, tabasca, koňaku, provensálského koření a soli a citronové šťávy jsme vytvořili marinádu. Maso v misce marinádou zalili a nechali v chladničce odležet. Během marinování jsme promíchali. Pak jsme maso střídavě napichovali s paprikou a slaninou na jehlu. Vkládali na rošt do zahřátého grilu. Během úpravy jsme obraceli, případně potřeli zbylou marinádou.


Fotky receptu Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehla ze pštrosího masa marinovaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !