Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem:
1 menší zelená paprika
| sůl
| 1 menší žlutá paprika
| 1/2 citronu
| 1 lžíce provensálského koření
| 4 lžíce koňaku
| 1 střik tabasca
| 2 lžíce oleje
| 120 g anglické slaniny
| 300 g krůtích prsíček
| 300 g pštrosího masa (steaky)
Postup přípravy receptu Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem:
Maso jsme nakrájeli na kostky 3-4 cm velké. Slaninu nakrájeli na silnější plátky, papriku jsme nakrájeli na stejně velké kostky. Z oleje, tabasca, koňaku, provensálského koření a soli a citronové šťávy jsme vytvořili marinádu. Maso v misce marinádou zalili a nechali v chladničce odležet. Během marinování jsme promíchali. Pak jsme maso střídavě napichovali s paprikou a slaninou na jehlu. Vkládali na rošt do zahřátého grilu. Během úpravy jsme obraceli, případně potřeli zbylou marinádou.
Fotky receptu Jehla ze pštrosího masa marinovaná koňakem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!