Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![1/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Divoký králík pečený:
1 ks hřbet
| 30 g slaniny
| 100 g másla
| 0,25 l červeného vína
| 0,25 l smetany
| 1 ks cibule
| 2 tlučené jalovce
| tymián,pepř,bobkový list,petrželová nať,sůl
Postup přípravy receptu Divoký králík pečený:
Králíčí hřbet očistíme od blan a naložíme do vína s nakrájenou cibulí, tlučeným jalovcem, kořením a petrželí. Za 2 dny vyndáme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na másle. Při pečení podléváme divokého králíka smetanou.
Fotky receptu Divoký králík pečený:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!