Vložil: | DanaKou |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Divoký králík po selsku:
1 králičí zadek
| 80 g libové anglické slaniny
| trochu směsi bylinek
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| 1 lžíce oleje
| 2 lžíce másla
| 2-3 lžíce brusinkového kompotu
| 100 g sterilovaných cibulek
| na posypání sezamová semínka
Postup přípravy receptu Divoký králík po selsku:
Odblaněné maso protkneme nudličkami slaniny obalené v bylinkách. Osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s olejem a máslem. Maso zprudka zapečeme, snížíme teplotu, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a polévání pečeme téměř doměkka. Nakonec přidáme brusinky a nakrájené cibulky, posypeme bylinkami a sezamovými semínky a zvolna dopečeme.
Fotky receptu Divoký králík po selsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!