Použité suroviny receptu Divoký králík s francouzskou omáčkou:
1 ks divoký králík
| 100 g slaniny
| 5 kuliček pepřů
| 5 kuliček nových koření
| 1 ks bobkový list
| 100 g másla
| sůl
| omáčka
| 6-7 stroužků česneku
| 2 ks žloutky
| pepř
| sůl
| 2 lžičky vlažné vody
| citr. šťáva
Postup přípravy receptu Divoký králík s francouzskou omáčkou:
Králíka rozdělíme na porce, protáhneme slaninou. Vložíme na máslo, přidáme koření a pečeme do měkka. Na omáčku utřeme česnek, přidáme žloutky, sůl a trochu pepře. Za stálého tření přikapáváme olej, až omáčka zhoustne. Přimícháme vodu a dobře rozmícháme. Okyselíme citrónem.
Fotky receptu Divoký králík s francouzskou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!