Použité suroviny receptu Divoký steak s brusinkovou omáčkou a mandlemi:
150 g hovězí svíčkové
| 80 g brusinkového kompotu
| 2 dl červeného vína
| 30 g pražených mandlí
| šlehačka
| sůl
| pepř
| moučkový cukr
| tmavá jíška
| divoké koření /jalovec,zázvor, bobkový list, šalvěj a tymián/
Postup přípravy receptu Divoký steak s brusinkovou omáčkou a mandlemi:
Plátek masa rozklepeme na steak, osolíme a okořeníme divokým kořením a zprudka opečeme. Maso vyjmeme a na pánev vlijeme víno, přidáme brusinky, cukr a divoké koření. Zahustíme jíškou. Zdobíme šlehačkou a praženými mandlemi.
Fotky receptu Divoký steak s brusinkovou omáčkou a mandlemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!