Postup přípravy receptu Dobrá pršutová prsíčka:
Kuřecí nebo krůtí prsa nakrájíme na špalíčky, cca 7x5 cm a každý špalíček ovineme kolem dokola plátkem pršutu. Nesolíme. Pak vše vyrovnáme do zapékací misky nebo remosky a zalejeme šlehačkou, ve které jsme rozpustili tavené sýry do hustoty sýrové omáčky. Ochutíme muškátovým květem, podravkou, vše tím přelijeme a dáme cca na 30 minut zapéci do trouby.
Před dokončením zasypeme nastrouhaným sýrem podle chuti a přikryté necháme do té doby, než se roztaví. Pokud si to rodina nebo návštěva zaslouží a chceme ji rozmazlit, posypeme pokrm na nudličky nakrájenými a do růžova opraženými mandlemi.
P.S: Takto by se to mělo správně připravit, ale protože ne každý má možnost koupit pršut, může se maso zabalit do pizza šunky a do základní omáčky lze přidat na kolečka nakrájenou cibuli, sekaný česnek nebo houby. Je to jednoduché jídlo, ne kterém se nedá nic pokazit a fantazii se meze nekladou. Tak ať se dílo podaří a všem se dobře daří. :-)