Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dolnozemský hovězí guláš

fotka Dolnozemský hovězí guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Dolnozemský hovězí guláš:

500 g hovězího masa  | 1 kg brambor  | 2-3 cibule  | 1 lžíce mleté papriky  | 2-3 stroužky česneku  | 3 rajčata  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Dolnozemský hovězí guláš:

Maso nakrájíme na menší kousky. Na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova jemně nasekanou cibulku, přidáme mletou papriku, česnek utřený se solí a maso. Společně chvílku opékáme, potom mírně podlijeme teplou vodou vždy, když se tuk odděluje od šťávy. K poloměkkému masu přidáme na kolečka nakrájená a oloupaná rajčata a pepř. Až začne maso měknout, přidáme na kostky nakrájené a oloupané brambory a zalijeme je potřebným množstvím vody. Když se brambory v guláši uvaří, několik jich vidličkou rozmačkáme o stěnu nádoby. Promícháme a podáváme.


Fotky receptu Dolnozemský hovězí guláš:

Dolnozemský hovězí guláš
Dolnozemský hovězí guláš
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Dolnozemský hovězí guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !