Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí čerstvé klobásy

fotka Domácí čerstvé klobásy
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Domácí čerstvé klobásy:

400 g libovějšího vepřového masa  | 40 g housky bez kůrky  | 1/16 l mléka  | 4 lžíce bílého vína  | 2 lžičky smetany  | 1 vejce  | 1 lžička nastrouhané citronové kůry  | špetka muškátového oříšku  |  skopová střívka

Postup přípravy receptu Domácí čerstvé klobásy:

Vepřové maso a mlékem navlhčenou housku dvakrát umeleme na masovém mlénku, přidáme sůl, pepř, kůru, oříšek, víno a vejce. Vše dobře promícháme. Vlažnou vodou dobře vypraná střívka navlékneme na stříkačku, nebo na velký trychtýř. Na koneci střívka uděláme suk. Stříkačku naplníme míšeninkou a střívka pomalu a opatrně plníme. Hotové klobásy polijeme horkou vodou, aby se dobře očistily, pak je otřeme utěrkou a obalíme moukou. Rozdělíme na dílky, zatočíme do závitnic, prostrčíme špejlí a usmažíme je v horkém sádle.


Fotky receptu Domácí čerstvé klobásy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Domácí čerstvé klobásy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !