250 g margarínu
| 200 g tvarůžků
| 125 g taveného sýru
| 125 g kysané smetany
| 150 ml neslazeného kondenzovaného mléka
| - kmín
| - červená paprika
| - drcený pepř
| - sekané ořechy
| - česnek
Postup přípravy receptu Domácí vařený sýr:
Ve vodní lázni rozpustíme margarín s taveným sýrem a tvarůžky. Vše šleháním spojíme a pak sundáme z ohně, necháme stále ve vodní lázni.
Přidáme kondenzované mléko a kysanou smetanu a opět dobře promícháme.
Příchutí sýru docílíme přidáním různých ingrediencí jako například kmínu, drceného pepře, česneku.....
Tekutý sýr promíchaný s některou z příchutí nalijeme do připravených forem a necháme v lednici ztuhnout.
Fotky receptu Domácí vařený sýr:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!