Postup přípravy receptu Domino kostky:
1. Med, sirup, cukr a tuk za stálého míchání zahřejem. Vzniklou hmotu necháme vyhladit.
2. Mezitím si najemno nakrájíme citronát, tedy kandovanou hmotu. Posypeme kořením určeným k přípravě perníků, přidáme pár kapek oleje z hořkých madlí, rumovou esenci, nastrouhanou citronovou kůru a vejce. Všechno důkladně zpracujeme a dáme vychladit. Potom těsto rozválíme do tvaru obdélníku zhruba 30x 36 cm a dáme na dobře vymazaný plech: na těsto položíme několik vrstev alobalu a pečeme v dobře vyhřáte troubě asi 15-20 minut.
3. Uhněteme 60 g cukru a marcipán. Na zbytku moučkového cukru tuto hmotu vyválíme do tvaru obdélníku velikosti přibližně 15 x 36 cm. Želatinu za stálého míchání rozpustíme, 2 minuty povaříme a necháme chvíli vychladnout. perníkovou placku rozpůlíme a jednu část potřeme polovinou želatiny. na to pak položíme marcipán, rozetřeme zbytek želatiny a přiklopíme druhou částí perníku. celé zabalíme do alobalu, lehce zatížíme a nejlépe přes noc necháme odležet.
4. V horké lázni orzpustíme čokoládu a ztužený tuk. Mezitím si perníkovou placku nakrájíme na malé kostičky asi 3 x 3 cm, které postupně namáčíme do čokolády. Necháme odkapat a uschnout na kuchyňské mřížce.