Vložil: | martinose |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Doubravecký bác:
12 velkých syrových brambor
| 20 dkg polohrubé mouky
| 15 dkg škvarků
| 1 vejce, kmín, pepř, sůl
Postup přípravy receptu Doubravecký bác:
Brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Vodu, kterou pustily, slijeme, přidáme mouku, vejce, sůl, pepř, kmín, škvarky. Řádně promícháme. Těsto musí být hutnější než těsto na lívance. Těsto do výše 1 cm navrstvíme na pánev a smažíme z každé strany asi 8 minut do zlatohněda. Upečené báce podáváme se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Doubravecký bác:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!