Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2024
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drbáčky

fotka Drbáčky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Drbáčky :

5 - 6 středně velkých brambor  | 5 - 6 rohlíků  |  sůl

Postup přípravy receptu Drbáčky :

Obecně - na jednu bramboru jeden rohlík. Brambory nastrouháme na jemném struhadle a rohlíky do nich rozdrobíme. Vše ručně velmi dobře prohněteme, aby se brambory dobře spojily s rohlíky. Podle chuti případně přisolíme. Tvoříme kuličky o průměru cca 3 - 4 cm. Než začneme tvořit kuličky, zkusíme vložit jednu do mírně osolené vroucí vody. Jestliže se nám ještě knedlíček rozpadá, musíme těsto ještě prohníst! Knedlíčky jsou vynikající náhradou za jihočeské drbáky (či bosáky). Oproti nim dobře sají šťávy z pečených mas. Vynikající příloha ke kachně, huse, vepřovému masu, kuřeti apod.


Fotky receptu Drbáčky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drbáčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !