Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Drůbeží maso na medu

fotka Drůbeží maso na medu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Drůbeží maso na medu:

400 g drůbeží maso  | zálivka:  | 1 dl bílé víno  | 1 dl masový vývar  | 2 lžíce med  | 1 lžička Vegeta  | 2 lžíce sójová omáčka

Postup přípravy receptu Drůbeží maso na medu:

Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší medailonky nebo na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm lehce opečeme.

Troubu předehřejeme na 200 °C.

Sójovou omáčku, med, vegetu, vývar a víno vymícháme na zálivku.

Opečené maso i s výpekem přendáme do zapékací misky, přelijeme částí zálivky a dáme zapéct. Během pečení přeléváme zbytkem marinády.

Drůbeží maso na medu můžeme podávat pouze s tmavým pečivem, ale vhodnou přílohou je i rýže.



Fotky receptu Drůbeží maso na medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží maso na medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !