Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Drůbeží špíz

fotka Drůbeží špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Drůbeží špíz :

400 g kuřecích prsíček  | 2 cibule  | 250 g prorostlé uzené slaniny  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky zázvoru  | 3 lžíce sójové omáčky  |  olej  | 100 ml bílého vína  | 2 stroužky česneku  | 3 lžíce medu

Postup přípravy receptu Drůbeží špíz :

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Ze sójové omáčky, bílého vína, prolisovaného česneku, soli a zázvoru připravíme marinádu. Maso do ní vložíme a na chladném místě necháme 24 hodin odležet. Během marinování občas promícháme.

Cibuli nakrájíme na čtvrtky, slaninu na plátky a spolu s okapaným masem střídavě napichujeme na špejle. V pekáčku opečeme na rozehřátém oleji ze všech stran, dáme do vyhřáté trouby a pečeme do měkka. Před dopečením často potíráme medem smíchaným se lžící sójové omáčky. Podáváme s opečenými bramborami a s listem hlávkového salátu.


Fotky receptu Drůbeží špíz :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !