Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dunajská vepřová pečeně

fotka Dunajská vepřová pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dunajská vepřová pečeně :

700 g-800 g vykostěné vepřové pečeně  | 200 g dunajské klobásy  | 2 stroužky česneku  |  hladká mouka  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  |  tuk

Postup přípravy receptu Dunajská vepřová pečeně :

Tenkým nožem uděláme do masa 2 otvory, protáhneme jimi dunajskou klobásu, maso osolíme, trochu opepříme a stáhneme do tvaru válečku. Maso vložíme na pekáček na rozetřený tuk, posypeme jemně krájeným česnekem, podlijeme troškou vody a pečeme v troubě za občasného podlévání vodou. Šťávu vyrestujeme na tuk, vepřovou pečeni zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou, provaříme a přecedíme. Příloha - bramborový knedlík, brambory, hranolky.


Fotky receptu Dunajská vepřová pečeně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dunajská vepřová pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !