Použité suroviny receptu Dušená cibule na hořčici:
600 g cibule
| 50 g másla
| 20 g hladké mouky
| 150 ml zeleninového vývaru
| 100 ml bílého vína
| 2 lžíce kremžské hořčice
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Dušená cibule na hořčici:
Cibuli nakrájíme nahrubo, osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme bílým vínem a za občasného míchání necháme víno vydusit. Zaprášíme hladkou moukou, zalijeme polovinou zeleninového vývaru smíchaného s hořčicí a za občasného míchání dusíme zakryté skoro doměkka. Podle potřeby během dušení podléváme vývarem. Osolíme a ještě dusíme, aby omáčka co nejvíce zhoustla.
Fotky receptu Dušená cibule na hořčici:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!