Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

fotka Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou:

1 svazek polévkové zeleniny  | 4 rajčata  | 2 cibule  | 4 lžíce oleje  | 1 kg hovězího masa  | 1/4 l masového vývaru  | 1 a 1/2 lžičky soli  | dle chuti: pepř  | 2 lžičky hořčice  | 120 g ementálu  | 6 plátků slaniny  | 1/8 l kysané smetany

Postup přípravy receptu Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou:

Zeleninu očistěte, cibule nakrájejte na malé kostičky. Osolené maso osmahněte na rozpáleném oleji ve vyšší pánvi a pak je vyjměte. V tuku opečte zeleninu a kostičky cibule. Zalijte vývarem, okořeňte a přidejte hořčici. Uveďte do varu. Přidejte maso, duste pod poklicí do měkka při nízké teplotě.
Pečení přendejte do ohnivzdorné mísy, obložte sýrem a slaninou a 10 minut zapékejte. Šťávu přeceďte, společně se smetanou svařte v mírně zahuštěnou šťávu, ochuťte a podávejte zvlášť.


Fotky receptu Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !