Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená nadívaná prsa

fotka Dušená nadívaná prsa
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušená nadívaná prsa:

6 kuřecích prsíček  | 150 g šunkového salámu  | 100 g eidamu  | 70 g nivy  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 kelímek sladké smetany  | 1 kousek pórku  | 1/2 bujonové kostky  | 2 dl horké vody  | 1 sáček cibule  | 1 balení smetana a kuře maggi nápady

Postup přípravy receptu Dušená nadívaná prsa:

Prsíčka podélně rozřízneme na větší plátek, mírně naklepeme a zlehka osolíme a opepříme. Salám i oba druhy sýrů pokrájíme na velmi malé kostičky, pórek na tenké proužky, dáme do misky a dobře promícháme. Na každý plátek masa dáme kopku směsi a překlopíme, sepneme jehlami. Naklademe těsně vedle sebe do pomalého hrnce, zalijeme bujonem z kostky a 2 dl vody. Zapneme hrnec na HIGH a dusíme 1,5 - 2 hodiny. Ve smetaně rozmícháme obsah sáčku, zahřejeme v mikrovlnce tak aby byla směs teplá a nalijeme k dušenému masu. Promícháme a dusíme ještě asi 1 hodinu. Pokud je omáčka řídká, zahustíme ji 2 lžičkami máčeného škrobu a ještě 30 minut podusíme.


Fotky receptu Dušená nadívaná prsa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená nadívaná prsa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !