Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.02. 2025
Dnes má svátek Lumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená zaječí stehna

fotka Dušená zaječí stehna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušená zaječí stehna:

4 ks zaječí stehna  | 1 l podmáslí  |  sůl  |  mletý pepř  |  tymián  | 50 g porostlé slaniny  | 20 g tuku  |  polévková zelenina  | 125 g šalotky  | 2 stroužky česneku  | 1/8 l červeného vína  | 250 g žampionů  | 250 g rajčat  | 20 g hladké mouky  | 1/4 l smetany  |  sůl  |  mletý pepř  |  špetka cukru  |  tymián  |  sušený česnek

Postup přípravy receptu Dušená zaječí stehna:

Ze zaječích stehen stáhneme kůži a na noc je naložíme do podmáslí. Osušená stehna potřeme kořením. Pokrájenou slaninu rozehřejeme na trošce tuku a stehna na ní prudce opečeme. Polévkovou zeleninu nadrobno nakrájíme a s šalotkou a česnekem přidáme k masu. Vše krátce podusíme. Zalijeme červeným vínem a dusíme asi hodinu. Žampióny nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata oloupeme a nadrobno pokrájíme. Přidáme k masu a dusíme společně ještě asi 1/2 hodiny. Zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Ochutíme solí, pepřem, špetkou cukru, tymiánem a sušeným česnekem.



Fotky receptu Dušená zaječí stehna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená zaječí stehna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !