Vložil: | Smara |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![4.48/10, hlasovalo 61 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.48/10, hlasovalo 61 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 61 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené červené hlávkové zelí :
2 ks cibule
| rostlinný olej
| 600 g červeného hlávkového zelí
| drcený kmín
| sůl
| cukr
| ocet
Postup přípravy receptu Dušené červené hlávkové zelí :
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rostlinném oleji, přidáme očištěné zelí pokrájené na nudličky, podlijeme vodou, posypeme drceným kmínem, osolíme a dusíme pod pokličkou do měkka. Zelí scedíme od vody, dochutíme cukrem a octem podle vlastní chuti.
Takto připravené dušené červené zelí je výbornou pochoutkou ke všem druhům pečeného a dušeného masa.
Fotky receptu Dušené červené hlávkové zelí :
Fotky vložil: Natural,Mangovka,MichelePrg,Marci7,hlouskova,vilka