Použité suroviny receptu Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem :
500 g hovězího masa
| 3-4 mrkve
| 4 hvězdičky badiánu
| 4 lžíčky sojové omáčky
| 1 lžíčka zázvoru
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem :
Maso nakrájíme na třícentimetrové plátky a očištěnou mrkev na tenká kolečka. Nakrájené maso dáme na rozpálený olej a za stálého míchání smažíme 3 minuty. Poté přidáme sojovou omáčku, zázvor a necháme smažit další 3 minuty. Přimícháme badián, zalijeme vodou a přikryté dusíme dokud maso nezměkne. Maso po dobu dušení občas promícháme a podlijeme horkou vodou. 20 minut před dokončením přidáme nakrájenou mrkev a dodusíme. Nakonec necháme šťávu z masa vydusit na tuk a podle chuti dosolíme. Příloha-rýže.
Fotky receptu Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!