Použité suroviny receptu Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem:
400 g hovězího masa
| 3 mrkve střední
| 4 lžičky sójové omáky
| 3 lžíce oleje
| 4 badyány
| 1 lžička zázvoru
| vývar
Postup přípravy receptu Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem:
Maso nakrájíme na 3 cm plátky a očištěnou mrkev na tenká kolečka. Nakrájené maso vložíme na rozpálený olej a za stálého míchání smažíme 3 minuty. Poté přidáme sójovou omáčku, zázvor a necháme smažit další 3 minuty. Přimícháme badián, zalijeme vývarem a přikryté dusíme dokud maso nezměkne. Maso po dobu dušení občas promícháme a podlijeme vývarem nebo horkou vodou. Asi 20 minut před dokončením přidáme nakrájenou mrkev a dodusíme. Nakonec necháme šťávu z masa vydusit na tuk a podle chuti dosolíme.
Fotky receptu Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!