Postup přípravy receptu Dušené hovězí maso špikované zeleninou:
Kořenovou zeleninu očistíme, kedlubnu oloupeme a vše nakrájíme na tenké nudličky. Pak střídavě různými druhy zeleniny prošpikujeme osolené maso. Na oleji zpěníme cibuli, na ni položíme prošpikované maso a prudce opečeme ze všech stran. Mírně podlijeme, přidáme nespotřebovanou zeleninu a pod poklicí dusíme doměkka. Během dušení občas maso obrátíme a dle potřeby poléváme vypečenou šťávou nebo vodou. Měkké maso vyjmeme a naporcujeme. Do zeleniny vmícháme mouku, krátce povaříme a nalijeme na maso i se zeleninou. Podáváme s vařenými brambory nebo s rýží.
Fotky receptu Dušené hovězí maso špikované zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!