Použité suroviny receptu Dušené hovězí po florentsku:
500 g hovězího zadního masa
| 5 lžic oleje
| 30 g cibule
| rozmarýn
| sůl
| mletý pepř
| 0,2 l červeného vína
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| hovězí vývar
| 500 g brambor
Postup přípravy receptu Dušené hovězí po florentsku:
Na rozehřátém oleji osmahneme cibulku, přidáme trochu rozmarýnu, osolené, opepřené a na plátky nakrájené maso a dobře po obou stranách opečeme. Potom přilijeme víno, vývarem zředěný protlak a dusíme asi 1,5 hodiny. Potom přidáme na kostky nakrájené oloupané syrové brambory a dusíme dalších 20 minut.
Fotky receptu Dušené hovězí po florentsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!