Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené hovězí po francouzsku:
500 g hovězího zadního
| 2 lžíce olivového oleje
| sůl
| mletý zázvor
| 1 cibule
| 1 lžička hladké mouky
| 5 mrkví
| 3 dl bílého vína
| sekaná pažitka a petrželka
Postup přípravy receptu Dušené hovězí po francouzsku:
Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, posypeme mletým zázvorem a hladkou moukou. Opečeme na oleji s cibulí. Přidáme pokrájenou mrkev, zalijeme vínem a dusíme 45 minut. Posypeme pažitku a petrželkou.
Fotky receptu Dušené hovězí po francouzsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!