Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené hovězí po italsku:
500 g zadního hovězího masa
| 1 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| 80 g rajčatového protlaku
| 2 dl červeného vína
| 6 ks brambor
| uzené maso
| olej
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Dušené hovězí po italsku:
Oloupanou cibuli a česnek pokrájíme na tenké plátky, osmažíme je v rozpáleném oleji a pak na ně vložíme na silnější nudličky pokrájené maso. Opečeme, zalijeme vínem a přimícháme rajčatový protlak. Podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Potom přisypeme kostičky brambor a uzeného masa a společně dodusíme. Dušené hovězí po italsku podáváme s plátky bílé veky.
Fotky receptu Dušené hovězí po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!