Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.12. 2025
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené hovězí po javánsku

fotka Dušené hovězí po javánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené hovězí po javánsku:

500 g hovězího masa  | 2 cibule  | 2 rajčata  | dle potřeby: olej  | 2 lžíce sladké sojové omáčky  | dle chuti: pepř, špetku muškátu a sůl

Postup přípravy receptu Dušené hovězí po javánsku:

Na větší kousky nakrájíme a osolíme maso, smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až pustí šťávu. Přidáme sojovou omáčku. Podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Když je maso měkké přidáme rozkrájené rajčata a ještě 10 minut podusíme. Hotový pokrm podáváme s rýží a posypeme dočervena osmaženou cibulkou.


Fotky receptu Dušené hovězí po javánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené hovězí po javánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !