Použité suroviny receptu Dušené hovězí po javánsku:
500 g hovězího masa
| 2 cibule
| 2 rajčata
| dle potřeby: olej
| 2 lžíce sladké sojové omáčky
| dle chuti: pepř, špetku muškátu a sůl
Postup přípravy receptu Dušené hovězí po javánsku:
Na větší kousky nakrájíme a osolíme maso, smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až pustí šťávu. Přidáme sojovou omáčku. Podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Když je maso měkké přidáme rozkrájené rajčata a ještě 10 minut podusíme. Hotový pokrm podáváme s rýží a posypeme dočervena osmaženou cibulkou.
Fotky receptu Dušené hovězí po javánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!