Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené jelení maso

fotka Dušené jelení maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené jelení maso:

500 g jeleního masa  |  sůl  |  mletý pepř  |  hladká mouka  |  tuk  | 250 ml bílého vína  |  celý pepř  | 1 bobkový list  |  majoránka  | 2 cibule  | 4 brambory  | 2 lžíce rajského protlaku  | 2 mrkve

Postup přípravy receptu Dušené jelení maso:

Maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kostky velikosti cca 2 cm. Osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a osmažíme na rozpáleném tuku. Potom opečené kostky masa zalijeme bílým vínem, přidáme celý černý pepř, bobkový list a pomalu dusíme pod pokličkou doměkka.

Až je maso měkké, přidáme očišťěnou a nakrájenou cibuli, na kostky nakrájené brambory, rajský protlak, mrkev nakrájenou na kolečka a majoránkou. Zalijeme zbytkem vína a dusíme tak dlouho, až všechno změkne. Můžeme podávat samotné.


Fotky receptu Dušené jelení maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené jelení maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !