Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené jelení maso s jablky

fotka Dušené jelení maso s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené jelení maso s jablky :

500 g jeleního masa  |  sůl  |  mletý pepř  |  tuk  | 3 ks jablka  | 100 ml červeného vína  |  cukr

Postup přípravy receptu Dušené jelení maso s jablky :

Odleželé jelení maso umyjeme, odblaníme, nakrájíme na dlouhé nudličky, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme tuk, přidáme připravené maso a pomalu dusíme pod pokličkou. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme je také na nudličky. K hotovému masu přidáme jablka, červené víno, trochu cukru a společně krátce podusíme, aby se jablka nerozvařila. Dušené jelení maso s jablky podáváme s rýží nebo opékanými bramborami.


Fotky receptu Dušené jelení maso s jablky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené jelení maso s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles