Použité suroviny receptu Dušené králičí maso se zeleninou:
500 g králičího masa
| 2 mrkve
| 2 malé kedlubny
| 250 g mražených zelených fazolek
| 200 g čerstvých žampiónů
| olej
| provensálské bylinky
| Solčanka
Postup přípravy receptu Dušené králičí maso se zeleninou:
Na oleji osmahneme na kousky nakrájené králičí maso, přidáme mražené fazolky, na tenké plátky nakrájené kedlubny, mrkve a oloupané a očištěné žampióny. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka pod pokličkou. Asi po 20 minutách přidáme provensálské bylinky a povaříme ještě malou chvilku. Dochutíme Solčankou a můžeme podávat. Třeba s bramborovou kaší.
Fotky receptu Dušené králičí maso se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!