Vložil: | jit |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
![4.36/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.36/10, hlasovalo 33 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 33 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené kyselé zelí:
75 dkg kysaného zelí
| 1 lžíce sádla
| 1 cibule
| 3 dkg polohrubé mouky
| sůl
| ocet
| cukr
Postup přípravy receptu Dušené kyselé zelí:
Do nahřáté nádoby dáme olej, přidáme nakrájenou cibuli, kterou mírně zasmahneme, zaprášíme moukou a necháme zápražku zrůžovět. Potom přidáme překrájené kyselé zelí, mírně podlijeme vodou, zamícháme a přiklopíme poklicí. Zdroj tepla snížíme na minimum. Aniž bychom odklápěli poklici, dusíme asi 15 minut. Potom zdroj tepla vypneme a necháme dojít ještě několik minut. Dochutíme solí, octem nebo cukrem.
Fotky receptu Dušené kyselé zelí:
Fotky vložil: Natural,Mangovka,MichelePrg,Marci7,VendaD,hlouskova,BADAČA