Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené maso s fazolkami:
3/4 kg kozího masa
| 1/2 kg hovězího masa
| 2 plechovky zelených fazolek
| 1 ks menší cibule
| 1 ks hovězí bujón
| na špičku nože mletý hřebíček
| 3 lžíce oleje
| 5 ks malých brambor
| 1 lžíce rajského protlaku
| 1 stroužek česneku
Postup přípravy receptu Dušené maso s fazolkami:
Kousky masa vložíme jeden den předem do vody, aby se zmírnila slanost masa. Vodu vyměníme 2-3x a poté maso dáme do velkého hrnce společně s na kostičky nakrájenou cibulí, rajským protlakem a olejem. Vaříme kolem půl hodiny, dle potřeby přidáme vodu a postupně do hrnce přidáme zeleninu, koření, brambory a vaříme do změknutí. Občas mícháme. Dušené maso s fazolkami podáváme s rýží.
Fotky receptu Dušené maso s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!